Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

ET BOOST - BÅDE TIL eliten og TIL de nysgerrige

Boost Adventure er skabt til dig, der enten:

- Er hardcore Adventure Racer
- Dyrker en anden ekstrem sport
- Er ung og sportssøgende
- Arrangerer løb
- Kender en Adventure Racer
- Har professionel interesse i sporten
- Er nysgerrig

Elite udøveren

Boost Adventure er udviklet målrettet dig, der er elite udøver med Adventure Race blod i årerne. Vi lancerede Boost Adventure, fordi vi syntes, at der manglede en fælles platform for den danske Adventure verden at kommunikere fra.

Hvis du har lyst til at hjælpe os med at udvikle Boost Adventure, så kommer du med i vores Primal Quest (som aftenbønnen hedder her på redaktionen). Du kunne jo f.eks. sende os dine bedste beretninger eller fotos. Give os en god idé. Brokke dig. Eller rose os. Bare for at nævne noget.

Send os dine bedste beretninger og kom med i vores Primal Quest.

Anden ekstrem sport

Du dyrker i dag en anden ekstrem sport, men er faldet over denne site om Adventure Race. Måske overvejer du at konvertere fra en enkeltdisciplin til multisport? Måske kan du finde inspiration i Adventure Race verdenen, som kan bruges i din egen sport?

Uanset baggrund skal du være mere end velkommen. Forhåbentlig kan du finde den viden, du mangler. Den inspiration, du søger. Eller det konkrete svar på det aktuelle spørgsmål, du lige surfede rundt og ledte efter.
 


Ung og sportssøgende

Du er ung og vild med sport - især den mere ekstreme af slagsen? Så kunne du være en kommende Adventure Racer. Måske overvejer du ophold på en af de efterhånden mange højskoler, der tilbyder en særlig adventure linje? Eller måske går du der allerede.

I så fald tror vi, at du kan få masser af information og inspiration her på siderne. Læs f.eks. om elitens oplevelser under beretninger. Eller om adventure historien under om sporten. Det kan også være, at du er så langt, at du leder efter et hold, der vil tage dig med ud på dit livs til dato største eventyr? Tjek i så fald hold ud her.

Du er ung og vild med sport - især den mere ekstreme af slagsen?

Løbsarrangør

Hvis du er arrangør af Adventure Races eller andre ekstreme sportskonkurrencer, så gætter vi på, at du glæder dig over, at der er kommet endnu en platform for kommunikation om og med ekstrem sports verdenen?

Som arrangør er Boost Adventure stedet, hvor du får et godt overblik over, hvad andre har gang i. Og hvad der i øvrigt rører sig aktuelt i Adventure Race miljøet.

Boost Adventure hjælper dig gerne med at fortælle om dit arrangement. Både før, under og efter løbet. Send os information og fotos eller kontakt os, hvis du har idéer til måder, vi i øvrigt kan hjælpe hinanden på.

Er du løbsarrangør, så kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Kæreste, ven eller familie

Hvis du er kæreste, ven eller i familie med en Adventure Racer, så har du sikkert undret dig over, hvad hulen det lige er, der foregår, når ham eller hende der raceren tager passioneret af sted på nye eventyr.

Eller når han eller hun kommer hjem og du igen, igen må undres over, at ét menneske kan få et helt hjem til at dunste SÅ grimt på SÅ kort tid? 

Åh nej, hvorfor stinker hele hytten nu igen af gammel ged?


Hvis du vil vide mere om din kærestes sport, så er du kommer til det rette sted. Vi bilder os ind, at du her kan få et godt indblik i en Adventure Racers verden. Læs om basale regler og adventure historien under Om Sporten.

Tjek kalenderen ud, og overrask kæresten med et hint om et fantastisk løb, som han selv har overset. Eller læs om den nedtur, din ven ikke har fortalt om, men som hans holdkammerat har beskrevet under beretninger. Nå ja, bare sådan for eksempel.

Professionel interesse i sporten

Hvis du er fra pressen, forsker, studerende, potentiel sponsor eller hvis du på anden vis har en professionel interesse i Adventure Race sporten, så er du kommet til det rette sted.
 


Hvis vi kan, så hjælper vi dig gerne med den information, du søger. De fotos, du mangler. Eller de kontakter i Adventure Race verdenen, som kan hjælpe dig videre med, hvad end du nu har gang i.

Kontakt os nu bare - vi bider kun lidt...

Nysgerrig

Hvis du bare er nysgerrig efter at vide lidt mere om den eventyrlige verden, som Adventure Race er, så forstår vi dig godt.

Helt grundlæggende handler Adventure Race om menneskets trang til eventyr, udforskning og udfordring. Det handler om ikke at vide, hvad der sker undervejs. Det ukendte skal opsøges og overvindes.

I dagens moderne samfund er vi vist mange, der mangler eventyret i hverdagen. Lugt lidt af sveden, mærk lidt af smerten, del lidt af sejren og nyd lidt af eventyret her på Boost Adventure.

I dagens moderne samfund er der mange, der mangler lidt eventyr...

  


Mød andre Adventure
 Racere på
Facebook