Boost Adventure - when enough isn't

Register Sign In Sitemap Søg Forside

AdventureChallenge

  • RSS
Posted by Nordsjællands Outdoor Sports Klub 11-05-2015

AdventureChallenge er en løbsserie af adventureraces. Næste løb i serien er AdventureChallenge|URBAN der finder sted d. 11. juni 2015. Løbet byder på tre timers udfordrende eventyr på Amager, hvor hold á 2-3 personer skal løb, cykle, klatre og svømme rundt til så mange poster som muligt inden for tidsgrænsen. Løbets start og mål ligger på det historiske Holmen og posterne ligger fordelt rundt omkring på Refshaleøen og det nordvestlige Amager. Holdene får udleveret kort over posternes placering, men I skal selv navigere og prioritere hvilke poster I tror I kan nå…og det er ikke alle poster der lige nemme at få fat på! Således er der mulighed for både at komme op i højden og ud på dybt vand, hvis I vil have fat i alle posterne.


Dato 11.juni 2015

Start og mål: Spejdercenter Holmen

Program:

15:30 Målområdet åbner / udlevering af kort + startnumre
16:30 Briefing for alle løbere
17:00 Samlet start
20:00 Slut
20:30 Lodtrækning/overrækkelse af præmier

Løbets opbygning:

Løbet er et hold-løb, så alle holdets deltagere skal gennemføre begge etaper og holdet skal være samlet gennem hele løbet. Alle skal altså gennemføre alle discipliner sammen.

Løbet har to etaper: ´A – Cykling´ og ´B – Løb´ . Halvdelen af holdene skal starte med etape A, mens den anden halvdel starter med etape B. Holdene vælger selv hvornår de vil skifte etape, men der kan kun skiftes en gang.

Taktik er et vigtigt element i løbet. Hver post tæller 1-5 point afhængigt af sværhedsgrad. så holdet skal løbende vurdere hvilke poster der skal tages og i hvilken rækkefølge. Ved indskrivning udleveres kort til etaperne. Posterne på kortet kan tages i valgfri rækkefølge – og det er ikke givet at alle posterne kan nås indenfor tidsrammen. Ved målgang senere end sluttiden fratrækkes 1 point pr. påbegyndt minut.

Ved enkelte poster kan der opstå kø, fx ved klatreposten. Holdet kan vælge at stille sig i kø eller finde andre poster og returnere til den pågældende post senere. Ventetid godskrives ikke.

Discipliner:

Løb. Med orientering. Foregår både på asfalt, stier og i våde områder.

Mountainbike/cykling. Med orientering. Der vil ikke være teknisk cykling, så man kan godt bruge en almindelig cykel.

Adventure-aktiviteter. Uforudsigelige aktiviteter. Fx poster der er placeret, så I skal kravle, svømme eller forcere forhindringer for at få fat i dem. Aktiviteterne kræver intet special-udstyr og ingen specielle forudsætninger. Der vil være instruktører der guider og står for sikkerheden.

Startnumre:

  • Udleveres ved indskrivningen fra klokken 15.30.

Cykler og tasker:

  • Cykler parkeres i det aflukkede målområde. Området er under opsyn under hele løbet og I kan lade jeres tasker ligge ved cyklerne.

Værdiopbevaring:

  • Nøgler, mobiltelefoner og andre værdier kan afleveres i teltet i målområdet, hvor de opbevares under opsyn.

Vand og forplejning:

  • Der er adgang til vand i start/målområdet. Husk at tage en drikkeflaske med.
  • Efter løbet er der salg af pølser mm. Husk kontanter.

Tilmelding

https://app.lap.io/series/2015-adventurechallengeurban

Afsender: Nordsjællands Outdoor Sports Klub

Læs mere: .


Boost Adventure bringer dagligt informationer ud til ekstreme danske sportsfolk og andre interesserede. Vi gør hvad vi kan for at sikre korrekte informationer, men tjek altid oplysningerne hos kilden, hvis du kaster dig ud i de spændende eventyr.